Over ons

Onze droom

In de jaren ’70 kwam Mr. Long naar Nederland met enkel kennis van de Vietnamese keuken op zak. Dankbaar voor de kansen die Nederland hem geboden heeft, besloot hij iets terug te geven. In de Vietnamese cultuur draait alles om eten en zodoende probeerde Mr. Long het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de Vietnamese cultuur.

Begonnen met het verkopen van Vietnamese loempia’s op de markt, is nu een volgende droom in vervulling gegaan met deze webshop. De webshop geeft ons de mogelijkheid om onze producten te bieden aan een breder publiek. Maak kennis met de veelzijdige Aziatische keuken, die ongelofelijk veel te bieden heeft.

Het assortiment van de webshop is met zorg samengesteld. Zo hebben we een mooie selectie van maaltijdboxen gecreëerd. Verder vind je natuurlijk onze welbekende fingerfood en sauzen. Een ander essentieel onderdeel van het assortiment is geroosterd vlees. We zijn in de leer gegaan bij Tim Kan, een hoogstaand culinair adviseur die ons de authentieke bereidingswijzen heeft laten zien en bijgebracht.

Onze drijfveer is altijd geweest om gerechten te serveren waar wij zelf van houden. Of we nu op festivals staan, in de Johan Cruijff Arena of treinstations, overal hanteren wij hetzelfde recept: ambachtelijk en met zorg bereide, oosterse gerechten die voor een unieke smaakbeleving zorgen. We kunnen niet wachten om te horen wat je van onze producten vindt, dus bestel gauw je Mr. Long maaltijdbox, geroosterd vlees of toch onze fingerfood!

Mr. Long, chopstick licking good!

Aziatische maaltijdboxen en producten voor thuis

Het assortiment is samengesteld uit enkel de beste ingrediënten. Daarnaast hoef je geen professionele kok om de gerechten te bereiden. Zo vind je bijvoorbeeld in iedere maaltijdbox een QR code die je linkt naar een instructievideo met de bereiding van het gerecht. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om authentiek, Aziatisch te koken.

Hoe werkt het bestellen bij Mr. Long Foodmarket?

Neem gauw een kijkje in onze webshop en maak kennis met ons veelzijdige assortiment. Zodra je de juiste producten hebt besteld, ontvang je van ons een terugkoppeling met een verwachte bezorgtijd. Wij bezorgen iedere vrijdag tussen 9:00 – 18:00 in heel Nederland zonder bezorgkosten. Wel hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,00. Je kunt de dag vóór de bezorging tot 12.00 uur bestellen mits er nog plaatsen zijn voor bezorging.